Loading...

Bent u op zoek naar de juiste COB-lamp

In deze forum kun je over alles wat er omtrent Dance Dance Revolution en In The Groove te maken heeft, praten en discussieren.
In this forum you are allowed to talk and discuss anything regarding Dance Dance Revolution and In The Groove.
vapormma
Posts: 10
Joined: Thu Mar 04, 2021 3:44 am

Bent u op zoek naar de juiste COB-lamp

Postby vapormma » Fri Apr 02, 2021 8:52 am

Bent u op zoek naar de juiste COB-lamp

Eco Farm kweeklampen met behulp van Bridgelux & Epistar 100W COB-chips om een goed uitgebalanceerd licht en verlichting te maken.Professionele 12-bands volledig spectrum LED-groeilicht,beste verlichtingsmengeling en gelijkmatig dekking volledig spectrum voor kamerplanten groenten en bloemen.
Twee dimmers kunnen de concentratie van verschillende planten en verschillende zaailingen, groenten en bloemen aanpassen.Vooral geschikt voor indoor groeiende planten, medicinale indoor groeiende planten .

1.COB LED PLANTKWEEKLAMP

BESCHRIJVING:

Eco Farm kweeklampen met behulp van Bridgelux & Epistar 100W COB-chips om een goed uitgebalanceerd licht en verlichting te maken.
Professionele 12-bands volledig spectrum LED-groeilicht, beste verlichtingsmengeling en gelijkmatig dekking volledig spectrum voor kamerplanten cob led kweeklamp groenten en bloemen.
Twee dimmers kunnen de concentratie van verschillende planten en verschillende zaailingen, groenten en bloemen aanpassen.
Vooral geschikt voor indoor groeiende planten, medicinale indoor groeiende planten .
Stel eenvoudig de helderheid van het licht in volgens het stadium van uw plant.

SPECIFICATIE:

LED maat: 440W / 680W / 880W
Verwijder het gratis modulaire ontwerp voor eenvoudig onderhoud
Veiligheidsborging, kwaliteit en duurzaam.
2 dimmers regelen afzonderlijk de intensiteit voor Veg & Bloom
Snelle stille koelventilatoren met aluminium warmteafvoergootsteen

Image


2.COB FULL SPECTRUM LED

Beschrijving:

Eco Farm kweeklampen met behulp van Bridgelux & Epistar 100W COB-chips om een goed uitgebalanceerd licht en verlichting te maken.
Professionele 12-bands volledig spectrum LED-groeilicht, beste verlichtingsmengeling en gelijkmatig dekking volledig spectrum voor kamerplanten groenten en bloemen.
Twee dimmers kunnen de concentratie van verschillende planten en verschillende zaailingen, groenten en bloemen aanpassen.
Vooral geschikt voor kamerplanten in medische planten.

Speicificatie:

LED maat: 400W / 600W / 800W
12-bands COB: BloomBeast LED Grow Light volledig spectrum B400 biedt een dichtere reeks licht inclusief UV&IR om ervoor te zorgen dat uw planten de beste hoeveelheid licht ontvangen bij groenten en bloemen.
Groei en opbrengsten: BloomBeast LED Grow Light met behulp van de bolle optische lens, optimaliseert de verlichtingsdekking, vermijdt hot spots en krijgt een volledige mix van licht, verbetert de groei en opbrengsten.
UL-norm: BloomBeast LED-groeilicht voor kamerplanten met UL-standaard driver, UL-goedgekeurde koelventilatoren voor superieure warmteafvoer.
Veiligheidsborging, kwaliteit en duurzaam.
Image


3.COB LED GROEILAMP

BESCHRIJVING:
Een economische oplossing, het spectrum is geschikt voor de planten groeien / bloeien.
Goede reputatie voor planten groeien / bloeien, met stabiele kwaliteit en hoge LUX.
Lens: hoge penetratiegraad, 120 graden, dubbele verhoging lux / Par. (Vermijd verspilling van licht en verhoog de lichtintensiteit.)
Fin heatsink: Top heatsink constructie. De temperatuur wordt geregeld op 50-60 graden bij hardlopen. Geen fans geen lawaai. Wat betreft de lamp met fans, de ventilator wordt binnen 1-2 jaar kapot gebruikt. Wanneer de ventilatoren kapot zijn, zal de chip worden verbrand door de hoge temperatuur. Dus lampen zonder ventilatoren zijn de beste manier voor een lange levensduur.
Tentenkweker voor thuis en speciaal voor de zakelijke kweker, voor het beste effect, energie besparen, lamp niet nodig zoals gewoonlijk. stabiele kwaliteit.

Image

Met het 420-evenement dat op onze website wordt gehouden, zijn er producten die geschikt zijn bekeken, maar niet zijn gekocht. Door gebruik te maken van de huidige intensiteit van dit grote evenement, kunt u het veilig thuis kopen. Voor meer informatie kunt u op onze officiële website
0 x

Return to “Dance Dance Revolution / In The Groove”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest