Loading...

Adidas EQT BASK ADV Carbon

In deze forum kun je over alles wat er omtrent Dance Dance Revolution en In The Groove te maken heeft, praten en discussieren.
In this forum you are allowed to talk and discuss anything regarding Dance Dance Revolution and In The Groove.
r8crtueo
Posts: 3
Joined: Sat Nov 21, 2020 5:47 am

Adidas EQT BASK ADV Carbon

Postby r8crtueo » Sat Nov 21, 2020 5:56 am

Image


Den senaste färgvägen att släppa är rea-skor.com som visas ovan. Night Cargo tar hand om majoriteten av skon som inkluderar mocka och mesh övre, del av sulan och foder. En mellanvita nyanser noteras på mellansulan och Three Stripes, medan ett kamomotiv på häldisken ger designen lite känsla.


Vi ser också mörkgröna Adidas Skor Dam Vita ränder som ger en slående kontrast. Brunt läder vilar på den mediala mittfoten och hälfliken som är en nick till Shenrongs drakestrukturerade hud. Det färgglada paret har en speciell märkesinsula och genomskinlig grön yttersula. Slutligen rundar gula och röda klackar designen.


Sneakers noterar konstruktion av lätt och andningsbar Adidas EQT BASK ADV Carbon Primeknit och välkomnar sedan nylon Three Stripes-märken bredvid. En halvgenomskinlig yttersula i gummi visas nedan, medan märkesslag tar över tungan och hälen.


Paketet innehåller Rörelsekontroll adidas EQT Support Mid ADV och EQT Basket ADV silhuetter. Båda kommer i en elegant och subtil klarbrun färgton accentuerad med Real Purple på märket och broderiet. SNS släpper också matchande kläder för att gå med skorna.


https://www.rea-skor.com/
0 x

Return to “Dance Dance Revolution / In The Groove”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests