Loading...

new balance 420 dames

In deze forum kun je over alles wat er omtrent Dance Dance Revolution en In The Groove te maken heeft, praten en discussieren.
In this forum you are allowed to talk and discuss anything regarding Dance Dance Revolution and In The Groove.
Jerome
Posts: 3
Joined: Tue May 19, 2020 2:29 am

new balance 420 dames

Postby Jerome » Tue May 19, 2020 2:42 am

Kawhi Leonard's deal met Jordan Brand liep eerder dit jaar new balance 420 dames af en hoewel hij dit seizoen de Air Jordan 32 Low draagt terwijl hij voor zijn nieuwe team de Toronto Raptors speelt, is hij een sneaker-vrije agent, wat betekent dat hij vrij is om welke schoenen dan ook te dragen / merk dat hij kiest. Nou, de Klaw is niet langer een sneaker-vrije agent, omdat door Yahoo Sports wordt gemeld dat Kawhi Leonard zojuist een meerjarige goedkeuringsovereenkomst met New Balance heeft ondertekend.

Limited Edt. x New Balance is weer bij elkaar voor een derde deel van hun lopende serie, dit new balance 574 dames keer gericht op het New Balance 577 Made in England-model en siert het met een kleurenschema dat verwijst naar het Queensway Shopping Centre. De sneaker is uitgerust met een aantal materails die zijn new balance 574 heren uitgevoerd in een koningsblauwe of grijze tint.

Kijk voor deze kleurstelling van de New Balance 1500 in geselecteerde New Balance-winkels en nu online. Houd het vergrendeld op KicksOnFire voor meer updates.Nadat hiphop / rap-producten Metro Boomin zijn eigen colorway van de New Balance 998 hebben ontworpen, zetten we de zaken nu een tandje hoger naar iets modieuzers.

Om de 20e verjaardag van de New Balance M576 te herdenken, werkte new balance 860v8 het bedrijf samen met Mita Sneakers aan deze hybride van M576 en MT580 als vervolg op de Atmos x New Balance 576 Wind God. De MT576V bestaat uit het M576 klittenband bovenwerk met de buitenzool van de MT580. Het beeld van de dondergod is te vinden op de tong samen met dondergod in kanji "÷–^y" gedrukt op de inlegzolen, terwijl op de hielen een bliksemschicht is geborduurd. Deze schoenen gloeien zelfs in het donker. Exclusief verkrijgbaar bij Mita Sneakers op 3 november.

Deze levendige versie van de New Balance 1500 maakt deel uit van het "Yard Pack" van het merk, omdat de new balance 996 dames esthetische inspiratie afkomstig is van de oprichter van het label, William J. Riley, en de kleuren van de hanen in zijn tuin in 1906. Je kunt deze kleurrijke kopen koppelen bij geselecteerde New Balance-retailers vanaf zaterdag 14 januari.

We Sold Out heeft momenteel de New Balance Super Team 33 collectie op voorraad. Afgebeeld zijn de NB 1400 ST33 CLOWN FISH. Geweldige kleurstelling en aandacht voor detail. Jammer dat ze alleen in het buitenland worden verkocht. Ga naar we waren uitverkocht om een paar te pakken. Wil je meer info Image achter de schoen ?? Stop bij solecollector-foto's via we uitverkocht
0 x

Return to “Dance Dance Revolution / In The Groove”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests