Loading...

Adidas Superstar Xeno Shell Toe Core Black

Alle offtopic berichten kunnen hier geplaatst worden.
All offtopic messages can be placed in here.
jvcurwgf
Posts: 3
Joined: Sat Apr 24, 2021 6:03 am

Adidas Superstar Xeno Shell Toe Core Black

Postby jvcurwgf » Sat Apr 24, 2021 6:19 am

Image


Adidas Originals har udgivet en helt ny “Sharpie Pack”, der består af fire klassiske silhuetter runtopsell.com inklusive den nogensinde så populære Superstar. Klædt i et simpelt farveskema for fodtøj Hvid og kerne sort. Denne adidas Superstar har en hvid, glat læderoverdel dækket med legende graffiti-lignende design overalt. Sort tunge branding, Three Stripes og hæl parret med sin karakteristiske White shell toe og gummi ydersål fuldender designet.


Alt andet fra underskriftens Adidas Sko Sort skaltå til læderkonstruktionen er farvet i hvidt, ligesom Superstar's mange ikoniske OG'er. Snørebåndene såvel som tungen og mellemsålen følger efter, mens panelerne over toppen begynder at kontrastere i en vandfarve fyldt med nuancer både blå og lilla. Disse toner samles på en måde næsten iriserende og ligner visuelt skaller af abalone.


Som med dets indledende arrangement fra 1970 forkæler læderoverdelen sig i et Adidas Superstar Xeno Shell Toe Core Black almindeligt farveskema. Gummi tåhætter, indvendigt for og sålenheder afviger alle fra "Footwear White" styling med deres let gulede makeup. Branding på sidevæggene stjæler imidlertid rampelyset med en forvrænget æstetik i flere farver. Selvom der ikke er afsløret nogen oplysninger, er det muligt, at det kommende par er en del af en videospilinspireret kollektion fra adidas.


Speciel Pris Adidas Superstar fejrer kinesisk nytår med et par nye farveindstillinger, der hylder Ox of Year. Denne kommer klædt i en Cloud White, Core Black og Scarlet farveskema. Skoen har en hvid læderoverdel med sort læder bagpå fremhævet med et dristigt design på de tre striber, tungen og hælen. Kinesisk guldmærke stemplet på den laterale hæl oven på en hvid mellemsål og sort gummi ydersål fuldender designet.


https://www.runtopsell.com/
0 xReturn to “Offtopic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests