Loading...

Nike Air Max 95

Alle offtopic berichten kunnen hier geplaatst worden.
All offtopic messages can be placed in here.
Modvbt32g
Posts: 4
Joined: Sat Mar 13, 2021 8:41 am

Nike Air Max 95

Postby Modvbt32g » Sat Mar 13, 2021 9:26 am

Bland Nikes ständigt växande familj av samarbetspartners är det få som är så produktiva som UNDEFEATED, streetwear-märket som ansvarar för några av de mest ikoniska utgåvor som kulturen någonsin har sett (tänk: UNDEFEATED 4s). Redan nu har de upprätthållit ett positivt momentum när de följer upp Air-Max 90-talet med en återgång till den älskade Air Max 97. Formaterad på ett sätt som liknar originalet, är avtryckets namnbräda spridda längs sidan precis som det en gång gjorde för flera år tillbaka. ”UNDEFEATED” kan ses i fet vitt om och om skorunner.com igen mot ett av silhuettens nedersta lager, en remsa i mörkblå färg så att logotypen sticker ut längre. På andra håll kläder Militia Green ut nätet och läderkonstruktionen intill, medan slitbanan färger mörkt men fortfarande kompletterar.

Image

Nike Air Max 95 har fått en ljusbrun "Twine" -färg, en nick till de toasty jordtonade paletterna från Fall. Denna release följer en lika säsongsvänlig “Yukon Brown / Flax” -färg som sågs förra månaden. Början överst på skon är en marinblå “air max” -logotyp som matchar färgen på ripstop-öglorna. Ljusbruna skosnören täcker en marmorgul tunga, kompletterad med beige paneler längs översta och andra raden. nike air max 95 rea online sverige Det ovan nämnda gula mönstret syns på den tredje remsan, markerad med en marinblå mini-Swoosh i den bakre fjärdedelen, medan de två sista panelerna kommer i mörkare nyanser av gulbrun och kanelbrun.

Nyligen lanserade Nike iteration 'Aquatics'. Varumärket kommer att debutera ytterligare en Air Max 2090 inspirerad av Pekings National Swimming Center Water Cube. Under hösten kommer Nike att debutera en ny Air Max 2090 som kommer klädd i svart och Crimson. Som du kan se kommer denna Nike Air Max 2090 med svart genom hela den övre och mockaskyddet. Dessutom skisserar Crimson-accenter Swoosh, träffar tungans topp, nike air max 2090 billigt rea sverige hälflikens flik, innersulor och placeras i Air Max-enheten. Slutligen avslutar en svart mellansula och matchande yttersula i gummi utseendet.

Nikes senaste "Kaomoji" -kollektion ser ut att fortsätta växa med Nike Air Max Plus-ytan just idag. Förutom Nike Air Max 97 och Air Max 95 som redan släpps ser Kaomoji-temat ut att regera igen på Air Max Plus. Tillägnad de japanska uttryckssymbolerna har The Swoosh blivit trendig med en samling som rymmer olika Kaompojis hela tiden tillsammans med en snygg design. Denna sneaker är klädd i svart, Court Purple och Grey Fog som kräver en svart nätdesign som framhävs av ett plastöverdrag. titta här som kommer i blå till lila lutning som också matchar mittfotplattan och spetsöppningarna. Volt Nike Swooshes pryder sidorna medan en vit mellansula och en kompletterande volt Air Bubble dyker upp på hälarna. Talbubblor läggs till tungorna istället för att märka medan kardborre-uttryckssymboler läggs till för anpassning.
0 x

Return to “Offtopic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest