Loading...

Nike Air Max 97 QS Wit/Metallic Silver

Alle offtopic berichten kunnen hier geplaatst worden.
All offtopic messages can be placed in here.
din2sca7
Posts: 2
Joined: Wed Jan 13, 2021 3:22 am

Nike Air Max 97 QS Wit/Metallic Silver

Postby din2sca7 » Wed Jan 13, 2021 3:31 am

Image


De startkorting.com begint met een zwarte mesh-basis die vervolgens wordt bedekt met Wolf Grey en Radiant Red lederen panelen over het hele bovenwerk. Meer Radiant Red is dan te zien op de tongpatch, hiel-branding en inlegzolen, samen met een witte tussenzool, een Radiant Red Air Max-eenheid over de volledige lengte en een zwarte rubberen buitenzool.


De naamgenoot van de Nike Schoenen Sale opdruk is vormgegeven op een manier die lijkt op het origineel en ligt langs de zijkant, net als jaren geleden. 'UNDEFEATED' is keer op keer in vet wit te zien tegen een van de onderste lagen van het silhouet, een strip met een donkere zwarte tint om het logo verder te laten opvallen. Elders past Militia Green de mesh- en leerconstructie ernaast aan, terwijl het loopvlak donker kleurt maar nog steeds complementair is.


Deelnemen aan de Halloween-festiviteiten is deze speciale versie van de NNike Air Max 97 QS Wit/Metallic Silver die nu verkrijgbaar is bij geselecteerde retailers. De hardloper pronkt met een ingetogen kleurenschema van zwart, mintgroen en paars en bestaat uit bovenwerk van mesh en overlays van nubuck, terwijl de slijmerige details overal zichtbaar zijn. 3M reflecterende accenten op de golvende contouren van het bovenwerk, gevolgd door de Max Air demping en glow-in-the-dark buitenzool maken het ontwerp compleet.


Het bovendeel heeft de kleur in Hot Koop, waardoor een schema ontstaat dat losjes doet denken aan de Triple Red-trends die jaren geleden vooruitgang boekten. Leren overlays, mesh-onderstukken en de verschillende accenten die eroverheen zijn gelegd, lijken allemaal op elkaar met hetzelfde pigment, hoewel bepaalde elementen contrasteren in een iets donkerdere variatie. Zolen voegen dus een behoorlijk beetje neutrale kleuren toe als de tussenzool en het loopvlak respectievelijk in wit en zwart worden geslepen; de parallel geplaatste demping vormt echter een aanvulling op het bovengenoemde met bijpassende interne onderdelen.


https://www.startkorting.com/
0 x

Return to “Offtopic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest