Loading...

Nike Air Max 90 Oil Green/Light Smoke Grey

Hier kun je zelfgemaakte stepfiles posten en praten over stepfile editing (audio files graag extern hosten vanwege copyright redenen).
Here you can post stepfiles you created and talk about stepfiles editing (please host audio files externally for copyright reasons).
2rh9xynk
Posts: 3
Joined: Fri Apr 02, 2021 5:07 am

Nike Air Max 90 Oil Green/Light Smoke Grey

Postby 2rh9xynk » Fri Apr 02, 2021 5:45 am

Image


De Nike Air Max 90 "Bacon" werd voor het eerst uitgebracht in 2004 en is ontworpen in schoennieuwe.com samenwerking met de voormalige sneakerboetiek Dave's Quality Meat in New York City. Het thema van de winkel speelde de esthetiek van een ouderwetse slagerij en voor deze samenwerking was de stijl bedoeld om het uiterlijk van een plakje varkensbuik weer te geven.


De schoen heeft een Nike Schoenen Dames combinatie van kleuren, waaronder wit, zeil, roze, rood en bruin, die het leer en suède bedekken dat spek weerspiegelt in verschillende stadia van het koken. De look wordt afgemaakt met een tussenzool met zeil en bruine Max Air-demping en een bruine rubberen buitenzool. Ook inbegrepen in de verpakking zijn anatomische steunzolen en vier sets veters voor personalisatie.


Net als bij aangrenzende OG's, contrasteert het spatbord de rest van de constructie in zwarte delen. Het Nike Air Max 90 Oil Green/Light Smoke Grey loopvlak volgt het voorbeeld, net als het tonglabel, terwijl de basis kiest voor witte neutrale kleuren over de mesh en lederen panelen. Dan, bovenop de 'Nike'-branding op de tong en de Swoosh langs de zijkant, komt de titulaire' Hot Lime 'in het spel, parallel aan de vergrijsde eyestay, profiel en tussenzoolvormen.


De naam "jute" komt van het lichtbruine materiaal op de toebox en kraag, een met een Datum Van Publicatie weefpatroon dat eruitziet als een jutezak. Het kleine kwartpaneel, het spatbord, de hals en de middenvoet Swoosh zijn allemaal uitgevoerd in wit leer. Een witte rubberen hiel-badge voegt een kenmerkende stijl toe, en botachtige details zijn aanwezig op zowel het middenvoetvenster als de oogleden. Om het premium gevoel te versterken, verschijnt een leren badge op de tong. Roze inlegzolen voegen een verborgen vleugje flair toe. Hieronder wordt de look afgerond met een witte tussenzool van EVA-schuim, een ongekleurde Air Max-dempingseenheid in de hiel en een klassieke rubberen buitenzool.


https://www.schoennieuwe.com/
0 x

Return to “StepFiles”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests