Loading...

Vans Leather Old Skool Leather Mono/Ice Flow

Hier kun je zelfgemaakte stepfiles posten en praten over stepfile editing (audio files graag extern hosten vanwege copyright redenen).
Here you can post stepfiles you created and talk about stepfiles editing (please host audio files externally for copyright reasons).
gvosi8m6
Posts: 3
Joined: Mon Mar 22, 2021 3:23 am

Vans Leather Old Skool Leather Mono/Ice Flow

Postby gvosi8m6 » Mon Mar 22, 2021 3:33 am

Image


Vans The Old Skool, de triplesaledeals.com klassieke skateschoen van Vans en de eerste met de iconische zijstreep, heeft een lage veterschoen met een bovenwerk van duurzaam suède en canvas met een gewatteerde tong en voering en de kenmerkende wafelzool van Vans.


De Old Skool-sneakers van Vans Schoenen Rood, een authentieke stijl die wordt aanbeden door zowel beroemdheden als streetwear-moguls, keren elk seizoen terug in frisse kleuren, versierd met de iconische streep van het merk op elke zijwand. Met een gewatteerde kraag rond de enkel en een kenmerkende wafelzool onder de voet, bieden de schoenen ultieme grip en ondersteuning bij elke slijtage.


De Vans Leather Old Skool Leather Mono/Ice Flow de eerste met de iconische zijstreep, is een lage veterschoen. Het is gevoerd, heeft een gevoerde kraag voor ondersteuning en flexibiliteit, een verstevigde neus om slijtage te weerstaan ​​en heeft de kenmerkende wafelzool van Vans voor een stevigere grip.


De Koop Nu "Regrind Multicolor" Old Skools zijn gemaakt van suède, leer en canvas. De sneaker valt op door zijn gedeconstrueerde details, waaronder een zwevende Jazz Stripe, een zichtbare sponskraag en tong, een 'Please Tear Here'-hiellipje en een omgekeerde' Off The Wall'-kentekenplaat.


https://www.triplesaledeals.com/
0 x

Return to “StepFiles”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests