Loading...

Adidas Lxcon Legacy Purple

Hier kun je zelfgemaakte stepfiles posten en praten over stepfile editing (audio files graag extern hosten vanwege copyright redenen).
Here you can post stepfiles you created and talk about stepfiles editing (please host audio files externally for copyright reasons).
kpkytx3r
Posts: 3
Joined: Wed Dec 30, 2020 1:36 am

Adidas Lxcon Legacy Purple

Postby kpkytx3r » Wed Dec 30, 2020 1:50 am

Image


We hebben twee iteraties van de brandnewmore.com officieel bekeken. De volgende aflevering van het silhouet, mede ondertekend door Jonah Hill, zal een zwart gebreid bovenwerk hebben met groene biezen die dienen als ondersteuning van de veter. Donkergrijs wordt gebruikt op de adiPRENE-tussenzool als aanvulling op het eerder genoemde bovenwerk, terwijl subtiele branding op de tong is teruggevonden.


Tegenwoordig wordt diezelfde iteratie vergezeld door een mix van Adidas Schoenen Heren. Elke kleurkeuze wordt gedaan op een gebreid bovenwerk dat wordt ondersteund door een EVA-tussenzool en Adiprene-hieldemping. Contrasterende stiksels zijn overal aanwezig, terwijl doorschijnende biezen de eyestays en het treklipje van de hiel vormen. Ten slotte is er in het midden een minimale branding toegevoegd die een industriële uitstraling krijgt.


De twee tinten zijn verspreid in een Adidas Lxcon Legacy Purple gradiëntthema over het ademende, gebreide bovenwerk, terwijl ze de kenmerkende doorschijnende plastic biezen dragen die dienen als een extra versterkend element voor het vetersysteem. Ten slotte maken een strakke witte adiPRENE-tussenzool en zwarte rubberen buitenzool het op de jaren 90 geïnspireerde ontwerp af.


Contrasterende stiksels en gelaste details maken het plaatje compleet, afgewerkt met de opvallende adiPRENE tussenzool van het Hot Koop LXCON-model. Het resultaat is een schoen die de agressieve esthetiek van het verleden combineert met eigentijdse stijlaccenten, culminerend in een modern silhouet dat alleen uit het adidas-archief had kunnen komen.


https://www.brandnewmore.com/
0 x

Return to “StepFiles”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests