Loading...

Adidas ZX Torsion Sesame/Core Black/Simple Brown

Hier kun je zelfgemaakte stepfiles posten en praten over stepfile editing (audio files graag extern hosten vanwege copyright redenen).
Here you can post stepfiles you created and talk about stepfiles editing (please host audio files externally for copyright reasons).
e2m3yksd
Posts: 3
Joined: Thu Dec 17, 2020 1:05 am

Adidas ZX Torsion Sesame/Core Black/Simple Brown

Postby e2m3yksd » Thu Dec 17, 2020 1:22 am

Image


Het ZX Torsion-model heeft een klassieke mesh en suède constructie over het bovenwerk, terwijl de checkschoen.com gewatteerde tong van mesh een eerbetoon is aan de materialen van het ZX 8000-silhouet. Dit wordt vervolgens bovenop een Boost ™ -middenzool geplaatst die verborgen is in een EVA-cup-tooling en rubberen elementen die verwijzen naar de originele ZX-tooling. Een doorschijnend paneeldetail in de voorvoet leidt tot de plaatsing van een torsiestaaf in de middenvoet die verwijst naar een van de meest gerespecteerde technische elementen van de ZX-serie.


De finishing touch van het Adidas Schoenen Nieuwe Collectie ontwerp zijn onder meer reflecterende accenten in de toebox en hiel en het Trefoil-logo op de tong en hiel. De eerste colorway van de schoen neemt een nieuwe interpretatie van de Aqua-colorway van het ZX 8000-model in levendiger blauw en een zacht vervaagd neongeel gecombineerd met een neonrood, wat het ZX Torsion-model weergeeft dat de afgemeten heruitvinding van het klassieke 3-streepjesmerk weergeeft. .


Door nostalgie te combineren met moderne innovatie, zal de nieuwste release van de Adidas ZX Torsion Sesame/Core Black/Simple Brown worden uitgebracht met all-over prints. Dit aanbod is gemaakt van een mix van mesh en suède met een all-over zigzagpatroon op de doorschijnende zijkanten en hielen. Solar Red accenten zorgen voor een mooie kleurflits met zijn kenmerkende demping en een Torsion bar maakt het ontwerp compleet.


Deze specifieke 100% Authentiek was bedoeld om het grote internationale multisportevenement te vieren en zal naar verwachting binnenkort zijn debuut maken. Met een zwart bovenwerk van mesh, suède en leer, is de basis ook gedetailleerd met witte stiksels om het profiel te versterken. Extra elementen zijn onder meer zilveren hiellipjes, olympisch gekleurde accenten op de Three Stripes en hiel, naast een geremixte klaverbladlogo / Olympische fakkel op de tong om het thema af te ronden.


https://www.checkschoen.com/
0 x

Return to “StepFiles”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests