Loading...

Asics HN1-S Gel-Venture Groen

DDRNL staat vaak op bepaalde locaties. Deze worden op dit forum gepost, en kunnen besproken worden.
DDRNL is ocassionally at certain locations. These will be posted in this board, and can be discussed further.
438qbmxp
Posts:3
Joined:Sat Sep 11, 2021 1:27 am
Asics HN1-S Gel-Venture Groen

Postby 438qbmxp » Sat Sep 11, 2021 1:49 am

Image
ASICS hardloopschoenen bieden consistente demping en comfortabele Asics Schoenen ritten dankzij innovatieve technologie en eersteklas materialen. Of je nu hoogwaardige hardloopschoenen nodig hebt voor je marathontraining of een knusse legging om lekker op de bank te relaxen, ASICS heeft de juiste uitrusting voor al je behoeften.

De HN1-S GEL-VENTURE® 7-sneaker verandert de trail-geared constructie van een van onze off-road hardloopstijlen in een hybride variant die Asics HN1-S Gel-Venture Groen functioneel is voor verschillende verkenningen. Deze vernieuwde trailschoen combineert gerecyclede bovenmaterialen met een geëvolueerd silhouet en combineert ook ontwerpelementen uit de technische aard van de GEL-KAHANA™ 8-teen en hiel.

Blaas je persoonlijke record voorbij in de ASICS GEL Venture 8 hardloopschoen voor heren. Met een ademend bovenwerk van mesh en synthetisch materiaal maakt deze veterschoen hardlopen een makkie. De exclusiverunning ORTHOLITE-inlegzool en GEL®-technologie houden je stappen gedempt en licht, terwijl de opnieuw ontworpen loopzool met noppen de duurzaamheid verbetert.

De ASICS GEL-Venture 8 overtreft het doel met prestatiegerichte functies zoals de GEL-dempingstechnologie voor soepele overgangen, schokreductie Zwarte Asics Schoenen en verbeterd comfort. Het nieuwe ontwerp van de GEL-Venture 8 balanceert duurzaamheid met een betere pasvorm op de voorvoet, waarbij nylon overlays worden gecombineerd met een iets grotere voorvoet. Met zijn bijgewerkte tractiepatroon en opnieuw ontworpen buitenzoolnokken, krijg je superieure tractie op meerdere oppervlakken.

https://www.exclusiverunning.com/

Return to “Activiteiten | Activity”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests