Loading...

Nike SB Dunk Low "Truck It" Light Cream/Blå

DDRNL staat vaak op bepaalde locaties. Deze worden op dit forum gepost, en kunnen besproken worden.
DDRNL is ocassionally at certain locations. These will be posted in this board, and can be discussed further.
x38jhzdg
Posts: 3
Joined: Tue Mar 02, 2021 2:56 am

Nike SB Dunk Low "Truck It" Light Cream/Blå

Postby x38jhzdg » Tue Mar 02, 2021 3:26 am

Image


Denne Nike Dunk Low har et farveskema af Sail, Medium Curry og Fossil og kan iconicmore.com prale af en overdådig ruskindskonstruktion med sejl til sin base og lysebrun, der dækker overlays. Endelig er fossilfarvede swooshes og hælfliger efterfulgt af mere sejl til mellemsålene og Curry-gummi ydersål ud over designet.


Afsløret tidligere i denne måned er her et detaljeret kig på den hvide farve på Nike Sko Sort. Lavet i et renere farveskema "Hvid / lys chokolade-Roma-grøn", og den laveste silhuet kan prale med et uoverensstemmende farvebloktema, mens sort swooshes, en hvid mellemsål og ydersål af gummigummi afrunder designet. Hold øje med yderligere bekræftelse.


Nike SB Dunk Low "Truck It" Light Cream/Blå debuterede først hos udvalgte internationale forhandlere, da det er et af de bemærkelsesværdige Dunk-tilbud, der skal ringe i det nye år. Ren og enkel, lavtopens fulde læderkonstruktion er hvid til sin base, efterfulgt af den fremhævede sorte for dens overlays, swooshes på sidepanelerne, snørebåndene og mærkeområderne. Endelig har en hvid mellemsål og sort ydersål i gummi toppen af ​​designet.


To iterationer af 100% Autentisk Nike Dunk Low “Free 99” vil blive tilbudt senere på sommeren, da den tilbydes i et “sort” tema og denne renere “White / Light Chocolate-Roma Green” udgave. Samlet set har den laveste silhuet et uoverensstemmende farvebloktema, mens sorte swooshes, en hvid mellemsål og ydersål af gummigummi afrunder designet. Hold øje med yderligere bekræftelse.


https://www.iconicmore.com/
0 xReturn to “Activiteiten | Activity”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests